Video

King of the Mountain: Velká Deštná podruhé – tentokrát už to snad vyjde

Poslední pokusy o to, dostat se na Velkou Deštnou se mi nějak nevydařily a ačkoliv tam jezdím vlastně i docela často, na kameru se mi to pořád nedaří dostat. Ale tentokrát už to snad vyjde… A hlavně, od té doby, co je na Velké Deštné rozhledna, jsem tam ještě nebyl.

Minulou jízdu jsem na Šerlišském mlýnu sjel po asfaltu zase zpátky dolů do Deštné v Orlických horách, měl jsem ale pokračovat po modré po hřebínku až k Vrchmezí a odtud pak na Šerlich. Nedá se nic dělat, když už jsem dole, musím se dostat zase nahoru. Takže si Šerlich vyšlápnu znovu z Deštného a vydám se po červené k Homoli tak, jak jsem to plánoval původně, než mě odtud vyhnala bouřka. A už teď můžu říct, že to stálo za to. Orlické hory jsou prostě nádherné!

Dnes se žádný nový segment nekoná, ale kdyby někdo chtěl, může opět zaútočit na ten z Deštného na Šerlich: https://www.strava.com/segments/1641838

Tak běhejte, bajkujte, užívejte!

McNeil

Začínal jako horolezec, pokračoval jako biker a skialpinista a skončil jako ultramaratonec a triatlet. Vedle toho, že miluje dlouhé tahy v kopcích na lehko, taky miluje animované seriály a artbooky všeho druhu. Nezastupitelné místo v jeho životě hraje Garfield, Kim Possible a Pirát Divoký Jack.